תפריט

תפריט

צוות ההנהלה של קרן רמון

גיל דורון

מנכ"ל קרן רמון

גיל מנהל בכיר במגזר החברתי בישראל ב-15 השנים האחרונות, בדגש על פיתוח ותפעול מיזמים חברתיים בכלל ומיזמים חברתיים-עסקיים בפרט.

בתפקידו הקודם גיל שימש כסמנכ"ל תפעול ושותפויות ב"כנפיים של קרמבו" – תנועת נוער מובילת שינוי חברתי לצעירים עם ובלי צרכים מיוחדים. לפני כן היה גיל מנהל תחום בקבוצת "שכולו טוב" המפתחת מיזמים לשיקום תעסוקתי לנפגעי נפש בקהילה.

גיל מאמין ביצירת אימפקט בעזרת מנהיגי העתיד של ישראל על ידי מציאת הממשק המדויק בין כל המגזרים.

גיל בוגר תואר ראשון במדעי ההתנהגות במכללת רופין ובעל תואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת חיפה.

עינבר שדה

סמנכ"לית קהילות ותפעול 

בעלת תואר ראשון B.A. במדעי המדינה מאוניברסיטת תל אביב. עינבר עבדה כיועצת פרלמנטרית בכנסת ישראל, ניהלה קמפיינים בבחירות וכחלק מתפקידיה הייתה אמונה על הקשר עם המגזר השלישי.

בוגרת שנת שירות של הסוכנות היהודית ושל תוכנית Diller, שירתה כקצינת הדרכה ביחידת מורן מספר שנים ובתפקידה האחרון שירתה כמ"פ טירונים. במסגרת תפקידים אלו עסקה בתחום החינוך ובבניית תוכניות הכשרה, ניהול צוותים ופיתוח.

ליאור רון

סמנכ"לית חינוך ופיתוח

בוגרת MBA בתכנית הבינלאומית במנהל עסקים בהתמחות במנהיגות חברתית של קרן מנדל, אוניברסיטת בן גוריון ותואר B.A בתקשורת מהמרכז הבינתחומי הרצליה, אשר במהלכו השלימה לימודי תעודת הוראה במסגרת תכנית ייחודית להסבת אקדמאים.

ליאור עבדה כמורה ומחנכת במערכת החינוך, כמנהלת תחום מעורבות חברתית במרכז צעירים כפר סבא וניהלה את תחום ישראל במסגרת שליחות של הסוכנות היהודית בפדרציה היהודית בדלאוור, ארה"ב.

בנוסף, ליאור התנדבה בעמותת "עמית לדרך", "פוש" ובין מקימי המכינה הקדם צבאית "מגדלור", בה היא פועלת גם כיום בצוות אסטרטגיה חינוכית ומנהלת מערך השיווק.

ראובן צמח

מנהל תכנית מועדון הטייסת

בעל תואר ראשון בתקשורת ומדע המדינה בהצטיינות ממכללת עמק יזרעאל, ושני תארים שניים: בתקשורת פוליטית ובפילוסופיה מאוניברסיטת תל אביב.

ראובן ייסד את תכנית 'מועדון הטייסת' לפני כתשע שנים כחלק מעבודת הדוקטורט שלו בפילוסופיה של החינוך. התכנית, שהוקמה בביה"ס גיורא יוספטל במגדל העמק עם מנהלת בית הספר וטייס קרב מטייסת 117, זכתה בפרס תכנית חינוכית פורצת דרך של משרד החינוך.

בחמשת השנים האחרונות מאז שראובן חבר לקרן רמון, התכנית התרחבה וראובן מנהל אותה. במסגרת תפקידו כמנהל התכנית ראובן מכשיר, ומלווה את המדריכים ברחבי הארץ ומפתח את התכנים הפדגוגים שמועברים. כמו כן, ראובן מדריך בבית ספר ארזים ברמת ישי במסגרת התכנית.

במקביל לעבודותו על 'מועדון הטייסת' ראובן נחשב למרצה מבוקש בנושאי מוטיבציה, הצלחה ובחירה אישית. בדצמבר 2015 משמש היום כחבר ועד מנהל במכללת יזרעאל.

אמי צמח

סמנכ״לית תכנית הטייסת וממריאים

רכזת תכנית הטייסת בקרן רמון. נשואה ואמא לשני בנים, גרה בצפון הארץ.

בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה ועבדה בעיקר בתחום ההייטק.

במסגרת תפקידה כרכזת תכנית הטייסת אחראית אמי על התיאום בין כל הגורמים המרכיבים את התכנית. כמו כן, באחריותה הפקת פעילויות השיא של התכנית כגון פעילות קיר טיפוס, יום טיסות ועוד. בנוסף, אחראית אמי על תחום משאבי האנוש והתחום הפיננסי של התכנית ונמצאת בקשר ישיר מול כלל בתי הספר והרשויות המקומיות השותפות לתכנית.

עדי סעדה

מנהלת תחום יסודי

בוגרת תואר BA במדעי המדינה וניהול מאוניברסיטת בן גוריון וכן בוגרת MBA בתכנית הבינלאומית במנהל עסקים בהתמחות במנהיגות חברתית של קרן מנדל, אוניברסיטת בן גוריון.

במהלך השנים האחרונות צברה ניסיון רב בעבודה במגזר השלישי במהלכם לקחה חלק בניהול דסק הכנסת במכון 'על משמר הכנסת' אשר עוסק בשיקוף וניטור של סוגיות הדת והמדינה בישראל.

עדי ניהלה בעבר קהילה של סטודנטים עולים חדשים תחת אגף המינהל לסטודנטים עולים במשרד העלייה והקליטה.

עדי התמחתה בלשכת חברת כנסת, בוגרת תוכנית מודל האו"ם ובעלת רקע במגוון תוכניות שילוב עולים חדשים בחברה הישראלית.

בתפקידה האחרון שימשה כמנהלת קהילת HORIZON – קהילת מחנכי ומובילי החלל של סוכנות החלל הישראלית במשרד המדע והטכנולוגיה.

דניאל אוריין

מנהלת תוכניות העשרה בקהילה
 
בוגרת תכנית MBA בתוכנית מנדל במנהל עסקים בהתמחות במנהיגות חברתית מאוניברסיטת בן גוריון. ו- B.ed מסמינר הקיבוצים.
לאורך לימודיה כיהנה דניאל כראש מחלקת אדמיה וסגנית יושבת ראש באגודת הסטודנטים של סמינר הקיבוצים.
בנוסף הייתה ראש מחלקת מנהל ורווחה באגודת הסטודנטים של אוניברסיטת תל אביב.
 
דניאל עבדה כגננת במערכת החינוך, כרכזת ואחראית על הגיוס באיזורי הדרום וירושלים בארגון חותם המקדם שיוויון הזדמנויות בחינוך.
תמונה שלי לאתר

יפעת משלוף

מנהלת תכנית ספייסלאב

בוגרת תואר ראשון B.A בפסיכולוגיה ותקשורת ו-MBA במנהל עסקים באוניברסיטת אריאל. 

במהלך השנים האחרונות יפעת צברה ניסיון רב בכתיבת תכנים פדגוגים, הנחיית קבוצות וליווי חינוכי. 
בתפקידה האחרון ריכזה תוכנית לימודי סייבר ארצית לנערות. יפעת ליוותה עשרות נערות ברחבי הארץ במטרה להגדיל את כמות הנשים בעולמות הטכנולוגיה. 

שיר דהן

מנהלת תוכנית אות רמון

בוגרת MBA בתכנית הבינלאומית במנהל עסקים בהתמחות במנהיגות חברתית של קרן מנדל באוניברסיטת בן גוריון.

לאורך לימודייה ריכזה תוכניות חברתיות, ערכה את עיתון אגודת הסטודנטים.ות באוני' בן גוריון והתנדבה במסגרת של נוער במצבי סיכון בחווה חקלאית.

בתפקידה האחרון ניהלה כפר סטודנטים.ות של עמותת איילים בנגב, במסגרתו ניהלה צוותים, יצרה תכנים, וחיזקה את אמונתה בקהילות ובאנשים המרכיבים אותן.

 

הילה ישורון

מנהלת קהילת Horizon 

בעלת תואר ראשון BA דו חוגי במחלקות ניהול וחינוך וכן בוגרת תואר שני MA עם תזה בתוכנית מנהל ומדיניות החינוך, באוניברסיטת בן גוריון. התזה של הילה עוסקת באי שוויון מגדרי בבחירת מקצועות לימוד בתחומי ה- STEM בקרב בני ובנות נוער.

בעלת ניסיון בהקמת יוזמות חברתיות, בעשור האחרון עסקה בניהול תוכניות חינוכיות וניהול מרכזי מצוינות בעמותת חינוך לפסגות.

אוריאן

אוריאן הרצוג

רכזת שנה ב' של תכנית ספייסלאב 

בעלת תואר ראשון במדעי המוח ובלשנות ותואר שני- מחקרי בפסיכולוגיה קוגניטיבית עם דגש במדעי הנתונים. בשנה האחרונה ללימודים עברה התמחות בסטרטאפ SYNRGAI המתעסק בתהליכים עירוניים. 

אוריאן שירתה כקצינת שלישות ביחידה 8200, ניהלה את משרד כוח האדם הסדיר והמילואים, ת"ש וחינוך. 

לאורך שנות הלימודים, השתתפה בפרויקט "מדברים עברית" כמורה לעברית בבתי ספר בדואים בנגב ועבדה ככותבת תוכן לחברה "סילבוס". 

אפרת מנחם

מנהלת תוכנית המירוץ לחלל

בוגרת תואר BA בפסיכולוגיה ותולדות האמנות מאוניברסיטת בן גוריון ותואר MA בניהול ארגונים קהילתיים ומלכ"רים מהאוניברסיטה העברית. אפרת חוקרת יזמות חברתית בזמן הקורונה.
לאפרת רקע עשיר בתחום החינוך הבלתי פורמלי ובעשור האחרון עבדה בעמותות חינוכיות שונות המקדמות מיומנויות SEL ,STEM.

בר קרלינסקי

מנהלת תוכנית SpaceInt לתיכונים
בוגרת B.Ed בחממה ליזמות חינוכית-חברתית במסלול ניהול עסקי-חברתי במכללת סמינר הקיבוצים.
בתפקידה האחרון ניהלה את מחנה קימאמה חוף בחברת קימאמה שמפעילה מחנות קיץ וחורף לילדים מישראל ומחו"ל. לאורך שנותיה בקימאמה ייסדה וניהלה מחנות חדשים בישראל ובחו"ל, ניהלה צוותים ויזמה שיתופי פעולה עם ארגונים חינוכיים ועסקיים כגון כפר הנוער הדסה נעורים, אלמנות ויתומי צה"ל, IAC (Israeli American Conference).

תומר ברנובר

רכזת תכנית ספייס סטארטאפס 
בוגרת תואר ראשון B.A במדעי החברה ומשאבי אנוש מאוניברסיטת בר אילן.

בתפקידה האחרון תומר הייתה אחראית על תחום הכשירות הערכית במשמר הגבול- ניהלה ופיקדה על יחידת ההסברה החיילית בה עברו מדי שנה כל לוחמי ומפקדי משמר הגבול. לפני כן הדריכה במכינה קדם צבאית 'גליל עליון' בשלוחת ברעם. 
עסקה בשנים האחרונות בפיתוח תכנים חינוכיים, ניהול והובלה של תהליכים ואנשים. בשירותה הצבאי שירתה כמש"קית חינוך ביחידת המסתערבים של יהודה ושומרון.

מעיין גדיש 

רכזת תכנית ספייס סטארטאפס 

בוגרת לימודי חינוך עם התמחות בחינוך מיוחד ושילוב אמנויות בחינוך מטעם מכללת תל-חי. בוגרת תכנית חותם לקידום שוויון הזדמנויות בחינוך ובעלת תעודה הוראה בחינוך לשוני יסודי. 
מעיין מגיעה מעולמות החינוך וההוראה ועם השנים צברה ניסיון במסגרות חינוכיות מגוונות. לאחר שנת עשייה חברתית במכינת בית ישראל בירושלים, מעיין שירתה בתור מש״קית הו״ד- הוראה ופיקוד ובמהלך שירותה פיקדה על עולות ועולים חדשים במסגרת קורס נתיב. לאחר שירותה התנדבה מספר חודשים באתיופיה במסגרת פרויקט ״תן״ של הסוכנות היהודית.  
מעיין עבדה כרכזת בארגון חותם המכשיר אקדמאים להוראה בפריפריה החברתית והגאוגרפית של מדינת ישראל ולאחר מכן השתלבה בתוך מערכת החינוך כמחנכת בכיתות ה-ו וכן כמורה לספרות בתיכון.

שי גולדברג גורן

מוביל תוכנית היזמות של הטייסת
שי יזם ובנה את תוכנית 'מסע ליזמות' בקרן כחלק מתוכנית מועדון הטייסת. בשיתוף פעולה עם ראובן וצוות הטייסת, שי מפתח את המסע ומוביל את קבוצות התלמידים בצעדיהן הראשונים בעולם היזמות.
 בחמש-עשרה השנים האחרונות שי ניהל סטודיו לעיצוב תעשייתי, בנה וניהל חברות הייטק, מכר חברת הזנק (סטארט-אפ) טכנולוגית, והוביל תהליכים קריאייטיבים של מותגים בארץ ובחו”ל. בוגר תואר B. Design בעיצוב תעשייתי מהמכון הטכנולוגי חולון (בהצטיינות).
 במקביל לעבודתו עם הקרן, שי מלווה חברות ויזמים במסעם העסקי, יועץ אסטרטגי בארץ ובחו”ל, ומשרת פעיל במילואים.

הדר וייס פלג

רכזת תכנית קיטים יסודי
בוגרת B.Ed בחינוך מיוחד וחינוך חברתי קהילתי ממכללת אורנים ו- M.A בייעוץ ופיתוח ארגוני בהצטיינות ממכללת פרס.
הדר בעלת ניסיון רב בתחום החינוך המיוחד, אותו צברה במגוון מסגרות חינוכיות ובשירותה הצבאי כמש"קית הו"ד.
הדר עבדה מספר שנים כמחנכת בבית-ספר לחינוך מיוחד ובתפקידה האחרון, ניהלה פרויקטים, הכשרות ותכניות מנטורינג בארגון 'תעסוקה שווה' המקדם תעסוקה שווה ומתגמלת של אנשים עם מוגבלות בשוק העבודה.
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן