שהייה ממושכת בחלל מוגבלת ביכולת לספק תזונה בריאה לאסטרונאוטים, תוך כדי טיסה וללא אספקה מתחדשת של משאבים טבעיים. חברת Aleph Farms מפתחת פלטפורמת ייצור של סטייקים-ללא-שחיטה הגדלים מתאים טבעיים של חיה. התהליך צורך שבריר מן המשאבים הדרושים לגידול בעל חיים שלם בשביל בשר וכן גם מייתר את השימוש באנטיביוטיקה. בעקבות ניסויה הקודם בתחנת החלל הבינלאומית בשיתוף חברת 3D Bioprinting Solutions, הניסוי הנוכחי חוקר את השפעת חוסר הגריבטציה על התרבותם והתמיינותם של תאים פלוריפוטנטים, אבני הבניין של רקמת הבשר. הבנת אותה השפעה על התהליך, תקדם את החברה בפיתוח תהליך ייצור מעגלי תוך כדי צמצום טביעת הפחמן של התהליך בכדור הארץ ובחלל.
צוות:
ד"ר נטע לבון (VP of Research and Development)
פסקל רוזנפלד (New Ventures & Space)
ד"ר לי רכט (Head of Sustainability)